• BC01
  • BC02
  • BC03
  • BC07
  • BC05
  • BC06

Mogen wij ons even voorstellen?

De Blue Case Logistics B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, maar er wel één met de nodige ervaring en kennis. Een groot gedeelte van onze allround warehousemedewerkers hebben een zeer ruime ervaring binnen ons magazijn, waarbij zij vooral de nodige kennis hebben opgedaan met bedrijven die bekend staan als de grotere internationale groothandelaren van Europa.

Kenmerkend is dat wij weinig personeel wisselingen hebben, wat vooral de communicatie en de kwaliteit van ons werk ten goede komt. 

Ons logistiek centrum

Ons logistiek centrum is voorzien van de modernste technieken waaronder een 24 meter hoog geautomatiseerd shuttle systeem en een 14 meter semi hoogbouwmagazijn. Ons shuttle magazijn leent zich vooral voor bulk partijen, terwijl ons semi hoogbouwmagazijn speciaal is ingericht voor orderpicking.

Locatie

Daar wij zijn gevestigd aan de rand van de Moerdijk, en zeer gunstig gelokaliseerd ten opzichte van de havens Rotterdam en Antwerpen, hebben wij de mogelijkheid om zeer snel over uw containers te beschikken.

Door deze korte routes vanuit beide havens kunnen wij de transportkosten voor u tot een minimum beperken.

Kortom

Blue Case Logistics biedt u de mogelijkheid om ook de totale logistiek voor u te regelen. Daarnaast kunnen wij alle transporten over de gehele wereld voor u organiseren.

Het gehele logistieke pakket is bij ons in goede handen, zeevrachten van / naar ieder deel van de wereld kunnen wij voor u organiseren, wij verzorgen de inklaring

Copyright Bluecase Logistics BV. Alle rechten voorbehouden.